Silverfox Adventure


Vi är familjen Fox och du hittar oss i den pittoreska byn Hällaström i norra Sverige, i södra Lappland. Här mitt i naturen mellan ren och älg. Sedan 2003 har vi kunnat förverkliga vår dröm genom att starta ett företag på vår gård med slädhundar.

Pensionatet är en ombyggd lada som är väl utrustad för 6 personer med kök, toalett, dusch och handfat. Det är möjligt att sova i en eller två bäddar. Vi har också en badtunna som kan användas när som helst.

englandflaggaIn english please

We are the Fox family and you will find us in the picturesque village Hällaström in northern Sweden, in southern Lapland. Here in the middle of nature, between the reindeer and moose. Since 2003 we have been able to realize our dream by starting a business on our farm with sled dogs. The guest house is a converted barn that is well equipped for 6 people with kitchen, toilet, shower and sink. It is possible to sleep in one or two beds. We also have a hot tub that can be used at any time.

 

Åselevägen 4, Åsele, +46 (0)70 635 33 76