Fredrikas Lycka


loggo(Fd. Viskagården)

Boendet ligger 6 minuters promenad från stranden. Fredrikas Lycka erbjuder boende i traditionell stil i den södra delen av svenska Lappland. Pensionatet har en terrass med utsikt över trädgården, gratis WiFi och parkering på plats.

Alla rum har en platt-TV och du kan välja mellan tillgång till eget eller delat badrum.

Fredrikas Lycka har också både en restaurang och en presentbutik på plats. När du bor här kan du spela en omgång dart eller utforska regionens längdskidåkningsspår.

  In english please

The accommodation is a 6-minute walk from the beach. Fredrikas Lycka offers accommodation in traditional style in the southern part of Swedish Lapland. The guest house has a terrace overlooking the garden, free WiFi and parking on site. All rooms have a flat-screen TV and you can choose between access to private or shared bathroom. Fredrikas Lycka also has both a restaurant and a gift shop on site. When you live here, you can play a game of darts or explore the region's cross-country skiing trails.

 

Umevägen 11, Fredrika, Åsele +46(0)70-018 18 79